تاریخ: سهشنبه 8 اردیبهشت 1388 - 10:13 عنوان: بارداری مجدد پس از سقط
سلام
من در تاریخ 26/12/87 در هفته 12 بارداری بدلیل تشکیل نشدن قلب جنین ، کورتاژ کردم.
با توجه به اینکه بارداری اول من بود ،آیا برای بارداری مجدد احتیاج به آزمایش یا مصرف داروی خاصی هست ؟
برای بارداری مجدد از چه زمانی می توانم اقدام کنم؟
سلام
معمولا بعد از یک بار سقط اقدام خاصی انجام نمی شود . اقداماتی که برای بارداری بعدی انجام می دهید ، مشابه بارداری اول است . در صورتی که دچار کم خونی هستید ، بایستی پیش از بارداری اصلاح شود . مصرف اسید فولیک نیز 3ماه پیش از حامگی ، ضروری است . علت سقط در بعضی از موارد که البته کم هم نیست ، آلودگی هوا ذکر می شود . بنابر این در صورت بارداری مجدد ، ترجیحا از دستگاه تصفیه هوا در منزل استفاده کنید .
معمولا توصیه می شود 3 دور ه قاعدگی طی شده تا بدن آمادگی لازم برای بارداری مجدد را به دست آورد . _________________ در پناه امام عصر آرام و موفق باشید.
کارشناس مامایی
سلام
من عضو جدید هستم و دیشب متوجه شدم که هفته گذشته(4/10/8 سقط داشته ام.(از طریق سونوگرافی)من حتی نمیدونستم که باردارم و خونریزی رابه عنوان عادت ماهانه تلقی کرده بودم.خونریزی هم قطع شده است .حالا نگران هستم که آیا باقیمانده جنین رو باید جراحی کنم و خارج کنند و در این صورت آیا من بازم میتونم باردار بشم؟من اولین بار است که سقط کرده ام.
سلام
از آشنایی با شما خوشبختم، هرگونه تشخیصی در مورد بقایای حاملگی در رحم باید به وسیله ی سونویی دقیق، و بعد از اون نظر پزشک بالینی صورت بگیره.
تمام خانم هایی که تجربه ی سقط داشتند، در مورد بارداری بعدی احساس نگرانی می کنند؛ ولی دوست عزیز خیالتون راحت باشه چراکه سقط به خودی خود نمی تونه باعث تاخیر بارداری بشه، مگر در بعضی از علت های خاص سقط- که البته 1 بار سقط نیازمند بررسی علت نیست-
تاکید می کنم :
- انجام سونو -تحت نظر پزشک- برای بررسی بقایای حاملگی، الزامی ست.
- حتماً روش پیشگیری مطمئنی تا 3 سیکل قاعدگی طبیعی بعدی، اتخاذ کنید.
- اسید فولیک هم فراموش نشه!
در پناه خدا _________________ كارشناس مامايي فيروز
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید