گروه بهداشتي فيروز :: مشاهده موضوع - تغییر زمان پریود
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست گروه بهداشتي فيروز » اقدام برای بارداری » تشخیص زمان تخمک گذاری

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
تغییر زمان پریود
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
zahra_g_2005
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 26 فروردین 1388

تشکر شده 0 بار در 0 پست

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 26 فروردین 1388 - 10:46    عنوان:  تغییر زمان پریود پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام
من چند ماه دیگه برای بارداری اقدام کنم. می خواستم بپرسم می تونم با قرصهای ضد بارداری زمان پریودم را تغییر بدم تا موقع تولد بچه از بابت مرخصی مشکلی نداشته باشم؟ مشکلی برای تخمک گذاری پیش نمی آید؟
و اینکه من از کجا می تونم کیت تخمک گذاری تهیه کنم البته در تبریز چون داروخانه ها ندارن

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
golenarges
كارشناس گروه بهداشتي فيروز

عضو شده در: 24 فروردین 1388

تشکر شده 39 بار در 36 پست

پست تاریخ: چهار‌شنبه 26 فروردین 1388 - 12:11    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
معمولا قرص ، تخمک گذار ی را به تعویق می اندازد و ممکن است در پریود های بعدی شما اختلال ایجاد کند . به طور معمول خانم هایی که برای روش جلوگیری قرص استفاده می کنند نیز باید پس از قطع قرص 3 ماه برای اقدام به بارداری صبر کنند . بنابر این از اصل ، این شیوه ای که می فرمایید صحیح نیست . به خصوص اگر پریودها ی منظم دارید ، خودتان در آن اختلال ایجاد نکنید .
برای خرید کیت تخمک گذاری :
با این شماره تماس بگیرید البته با کد تبریز 3376828: شرکت راشاتد
سایت فروش ابنترنتی : www.fasshop.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر
aaaaaa
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 3 خرداد 1388

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: چهار‌شنبه 6 خرداد 1388 - 11:40    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام
من از وقتی اقدام کردم برای بارداری پریودم جلو می افته و قبلش لک بینی دارم میدونید دلیلش چیه؟(3 ماهه اقدام کردم)
معنی اینکه تو سونوی من نوشته در تخمدان راست فولیکولهای به دیامتر 6mm , 12mm
دیده شده چیه؟

بازگشت به بالای صفحه

golenarges

پست تاریخ: چهار‌شنبه 6 خرداد 1388 - 21:46    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام عزیزم
در مورد علل لکه بینی قبل از پریود ، توضیحاتی را در پست قبلی خدمتتان ارائه کردم . لکه بینی در این روزها به علت کاهش هورمون های تخمدان است که پس از آن خون ریزی قاعدگی اتفاق می افتد .
اما در مورد جلو افتادن ...منظورتان این است که فاصله ی بین قاعدگی هایتان کوتاه تر می شود ؟ در مجموع مشکلی به نظر نمی آید . با این وجود، جهت راهنمایی بیشتر ، تاریخ اولین روز قاعدگیتان را در طی 3 ماه گذشته(3 دوره قاعدگی) ذکر کنید .
توضیحاتی در مورد فولیکول :
در ابتدای بلوغ ، تخمدان ها حاوی چهار صد هزار تخمک هستند . دور هر یک از تخمک ها لایه ای از سلول ها به نام فولیکول قرار دارد . در هر دوره ی قاعدگی ، چندین فولیکول شروع به رشد می کنند ولی در نهایت فقط یکی از فولیکول ها رشد کافی را داده به بلوغ می رسد و بقیه ی فولیکول ها تحلیل می روند. با بلوغ فولیکول تخمک داخل آن خارج شده و به این ترتیب تخمک گذاری رخ می دهد .
سونوگرافی می تواند سایز فولیکول های در حال رشد را نشان دهد . فولیکول در زمان بالغ شدن ، اندازه ای درحدود 18 میلی متر دارد . در حال حاضر در سونوی شما دو فولیکول با اندازه های مذکور نشان داده شده که یکی از آنها به زودی بالغ شده و تخمک درون خود را آزاد خواهد کرد .

بازگشت به بالای صفحه

aaaaaa
عضو جدید
عضو جدید

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 12:15    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام
یک دنیا از راهنمایی شما ممنونم بسیار کامل برایم توضیح دادید .در مورد 3 قائدگی آخر باید بگم 20 اسفند - 16 فروردین(27 روز) -10 اردیبهشت(26 روز)-2 خرداد(24 روز)
از زحمات شما بسیار ممنونم

بازگشت به بالای صفحه

golenarges

پست تاریخ: سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 15:45    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
تغیرات در این محدوده ، مشکل ساز نیست . علت می تواند تغیری در وضعیت زندگی ، استرس ، مصرف دارویی خاص ، تغییر در رژیم غذایی و ... باشد . در مجموع جای نگرانی ندارد .
قطعا سونو گرافی را به پزشکتان نشان دهید تا او نیز آمادگی شما را برای بارداری تأیید کند . منتظر خبر خوش بارداری شما هستیم .

بازگشت به بالای صفحه

aaaaaa
عضو جدید
عضو جدید

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: چهار‌شنبه 13 خرداد 1388 - 12:45    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

مرسی از لطف شما
برای من دعا کنید

بازگشت به بالای صفحه

baharak
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 6 بهمن 1388

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: سه‌شنبه 6 بهمن 1388 - 18:20    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام من چند ماهه که پریودهام نامنظم شده 26 ماه میشدم ماه بعد 16 ماه شدم ماه بعد 11 ماه شدم ماه بعد 5 ماه شدم البته خونریزیها طبیعی بود اما این اخری 1 هفته قبلش من دردی شبیه زایمان داشتم که بعد از 1 هفته 5 ماه پریود شدم سنگین همراه با لخته های خون که 7 روز طول کشید ؟

بازگشت به بالای صفحه

KarshenaseMamaee
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 5 مهر 1388

تشکر شده 133 بار در 130 پست

blank.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 7 بهمن 1388 - 14:15    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
از آشنایی با شما خوشبختم.
دوست عزیز ! این طور که ذکر می کنید سیکل های شما به ترتیب 20 روزه، 25 روزه، 24روزه، و 30 روزه بوده است.
این تغییرات الزاماً وجود مشکل خاصی رو مطرح نمی کنند و تنها از یک بی نظمی خبر می دهند که دلائل متفاوت می تواند داشته باشد.البته من از تعداد روزهای سیکل های شما قبل از این، خبر ندارم.(30 و یا 25؟)
اما چنانچه سیکل ها به طور معناداری به هم نزدیک شده و یا حجم خونریزی بی سابقه زیاد شود- مانند دفع لخته و... که قبلاً نبوده- احتمال عفونت، کم کاری تیروئید و علل زیاد دیگری رو مطرح می کند که نیازمند بررسی ست.
اما تنها در سیکل اول شما این اتفاق افتاده - 20 روزه- که اگر ادامه پیدا کند موارد بالا مطرح می شود.
و سیکل های بعدی شما گواه بر یک بی نظمی ست که ممکنه بر اثر عواملی نظیر استرس بوده و خود به خود برطرف شود و اگر نه برای بررسی علت این بی نظمی کوچک ، نیازمند شرح حال کامل و معاینه ی بالینی هستید.
در پناه خدا

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید